Élő interjú Burke Hedges-szel

Édesapja halála után 14 éves korában Kubából kivándoroltak az USA-ba.A főiskola elvégzése után, 5 dolláros minimálbérért dolgozott egy hajó építő műhelyben. Akkor kapta kezébe Og Mandino – A világ legnagyobb értékesítője című könyvét. Ezután mobil telefonok értékesítésével kezdett foglalkozni, ahol 100.000 dolláros értékesítéssel a cég felső 1 százalékába került, megnyert minden jutalmat, amit a cég ajánlani tudott. 30 éves korára 5 céget alapított és két könyvet írt. 

Első network marketing üzletében, az első évben 10 millió dollár forgalmú csapatot szervezett. 

Összesen hét könyv szerzője az üzleti siker és a személyiség fejlesztés témában, melyek több mint 4 millió példányban keltek el és 20 nyelvre fordították le. 

A küldetése, hogy segítsen Neked elérni az általad vágyott sikert, ha tényleg eldöntötted, hogy megmászod a hegyet és feljutsz a csúcsra. 

 Most többévi személyes ismeretségünknek és együttműködésünknek hála, ő is elfogadta meghívásomat egy élő interjúra. Legyél ott Te is ezen az interjún, hogy elsőként tájékozódhass többek között arról, hogyan látja Burke a  network marketing jövőjét. 

Az interjú időpontja 2020. július 9. csütörtök, este 20 óra. 

Jelentkezz az alábbi űrlapon, és megkapod az összes eddigi interjú felvételének linkjét, valamint értesítést a Burke Hedges interjúra is. 

Jelentkezz most az alábbi űrlap kitöltésével az MLMSiker Interjúk értesítőire, így mindig elsőként kapsz hírt az interjú időpontjáról.

Email*
Név*
X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!