Interjú az MLM világranglista legvidámabb mentorával

Robert Hollis előadás közben a színpadon

Robert Hollis vezető, író, előadó és több ezer üzletépítő mentora. 

Robert személyesen épített online hálózatot amely több mint 742.000 embert jelent sok-sok országban.Több mint 1 millió követője van a közösségi média csatornáin összesen.  Sziporkázó jó kedvvel segít megérteni embereknek az üzletépítés elemeit, a több jövedelem forrás és a jogdíjszerű jövedelem lényegét. A businessforhome.org listáján az eddig összesen keresett jövedelem alapján a 14. helyen áll, 53 millió dollár összjövedelemmel /ez amikor e sorokat írom, már  56 Millió /.  Különböző hátterű emberek tömegeit inspirálta és szórakoztatta már a Föld különböző tájain. Most az MLMSiker interjú sorozat következő vendégeként, megkérdeztem a 6 és 7 számjegyű jövedelmeinek történetéről és többek között arról, hogy szerinte mi kell ahhoz, hogy valaki sikert érjen el a network marketingben? Természetesen az interjú magyar tolmácsolásommal hangzott el és 278-an vettek rajta részt különböző hálózatokból. Az interjút 2020. június 20-án vettük fel.

“…nagyon jó volt és sok jó ötletet és megerősítést kaptam.
Nagyon köszönöm a szervezést és a lehetőséget illetve a tolmácsolásod, ami újból kimagasló volt, mint mindig.”
Kajtár Évi


Hálásan köszönöm! Nagyszerű volt a fordítás, nagy szeretettel gratulálok!”

Dedics Ilona

“Hálásan köszönöm, hatalmas élmény volt a tegnap este. Köszönöm, hogy megcsináltad, és hogy elküldted ezt az interjút, örömmel hallgatom újra.” 
Erdős Éva

 

Az alábbi űrlap kitöltésével elküldöm Neked ennek az  interjú felvételének linkjét is, valamint az összes eddigi interjú linkjét és értesítést kapsz a következő interjúkról is mindig elsőként. Akkor is érdemes jelentkezni, ha nem tudsz élőben ott lenni, mert a felvételt is elküldöm a vágási munkák után.

Sikeredért, 

Mátrai Szilárd

Jelentkezz most az alábbi űrlap kitöltésével az MLMSiker Interjúk értesítőire, így mindig elsőként kapsz hírt az interjú időpontjáról

Email*
Név*
X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!