Ki tudod fejleszteni a hangod erejét, a fellépésed, meggyőzően tudod majd formálni a mondanivalódat és hatással tudsz lenni ezután másokra...

Képzeld el, amint ott állsz egy közönség előtt és nem félsz attól, hogy meg kell szólalni, hanem a hangod magabiztosságot sugároz. Üzeneted világos, lebilincselő és mély benyomást kelt. Minden szavaddal inspirálsz, motiválsz és pozitív hatást gyakorolsz.

Ez nem álom. Ezt meg tudod tanulni.

Ráadásul mindössze egy nap alatt el tudod sajátítani az alapokat.

De hogyan?

 2024. Október 13-án Budapesten, a HangErő tréning keretében elsajátíthatod a leghíresebb előadók és média sztárok által használt technikákat, mint például:

– Hogyan fókuszáld a hangod, az elméd és a tested, hogy elérd azt a magabiztos megjelenést, ami segít támogatást szerezni ötleteidhez és motiválni a csapatod?

– Hogyan tudod uralni a légzésedet, ahhoz, hogy kommunikációd tekintélyes, érthető és meggyőző legyen? 

 Hogyan győzd le a nyilvános beszédtől való félelmet?

 – Hogyan alakíts ki kiváló testtartást, megfelelő gesztusokat és hogyan hozz létre egy sokkal emlékezetesebb kapcsolatot a közönségeddel?

 A HangErő műhely keretében ezen a napon megtanulod a mondanivalód szerkesztésének technikáit és alapelveit, ahhoz, hogy bárkit meg tudj győzni a szavaiddal.

 Megismerheted ezen a napon, hogyan születik a döntés a jelölted fejében, és még sok minden mást a hatásos előadással és kommunikációval kapcsolatban.

 Természetesen nem csak elmélet, hanem gyakorlat is lesz bőségesen a programban.

Ez a program megváltoztat Téged belülről kifelé. Ha fejleszted a hangod és a kommunikációd, javít azon, ahogyan magaddal kapcsolatban érzel és ahogy mások éreznek veled kapcsolatban.

De kik fognak neked ebben segíteni?

Mátrai Szilárd

Mátrai Szilárd – John Maxwell Team Vezetői Tréner 

Honvéd Henriette

Honvéd Henriette – Business- és wingwave coach, NLP Practitioner

Sándor Csaba

Sándor Csaba – Légzéstechnikai- és jóga oktató

Ez a program megváltoztat Téged belülről kifelé. Ha fejleszted a hangod és a kommunikációd, javít azon, ahogyan magaddal kapcsolatban érzel és ahogy mások éreznek veled kapcsolatban.

Amikor megtanulod használni a hangod, a légzésed és a mozdulataid, hogy precízen és világosan kommunikáld a meggyőződést és az érzelmeket, amiket a szíved érez, akkor az eredmény a “karizma” – azaz a magabiztosság megszemélyesítése. Ezzel nagyot lendítesz előre karriereden, vállalkozásodon. Ezért érdemes ott lenned a Hangerő Tréningen.

Időpont: 2024.10.13. 10-17h

Helyszín: Szent Margit Gimnázium 1114  Budapest, VILLÁNYI út 5-77

Részvételi díj: 29.900 Ft + áfa, azaz bruttó 37.973 Ft

FIGYELEM!  KORÁN KELŐK KEDVEZMÉNYE MEGHOSSZABÍTVA: Jelentkezz szeptember 15-én éjfélig, akkor a részvételi díjad csak 19.900 Ft + áfa , azaz bruttó 25.273 Ft 

A HangErő tréninget vezeti és felelős szervező:

Mátrai Szilárd

SXH Marketing s.r.o.

Ügyvezető

John Maxwell Team Minősített Vezetői Tréner

  A résztvevők száma a gyakorlati részek miatt max. 20 főben limitált – ezért nem érdemes a jelentkezést halogatni…

Az alábbi linken található űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni, és emailben kapsz további tájékoztatást. A limitált létszám lehetőség miatt, a jelentkezéssel elfogadod, hogy az fizetési kötelezettséggel jár.    Bármi kérdésed lenne, kérlek hívj bátran a 06 70 411 56 35 mobil számon.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!