Tom "Big Al" Schreiter

A következő interjúban vendégem Tom ” Big Al” Schreiter, a hálózatépítő szakma egyik igazi veteránja, aki hálózatépítői és egy network cég vezetésében betöltött szerepe után jó pár éve végleg és teljesen a hálózatépítők cégfüggetlen szolgálatának kötelezte el magát. Szinte nincs olyan ország a Földön ahol ne tartott volna előadást és több mint 30 szakmai könyv szerzője vagy társ szerzője, a jelölt kereséstől a vezetőképzésig a hálózati értékesítésben. Az MLM Insider .com 2011-es szavazása alapján a világ legjobb cég független MLM trénere volt és összesen több évtizede éve áll azonnal használható kommunikációs, üzletépítési- és vezető képzési módszereivel a hálózatépítők szolgálatában.

A legtöbben, azok közül akik kipróbálják módszereit, kommunikációs technikáit, arról számolnak be, hogy működik.Meghívásomra többször tartott már képzést Magyarországon, sok száz hálózatépítő részvételével. Az amerikai Mastermind Event és az Asian Networkers Conference and Expo rendszeres előadója. Magam is nagyon sokat tanultam tőle személyesen kaptam meg az oklevelet Phuketen, amely arra jogosít, hogy magyar nyelven Big Al tréningeket tartsak.

„Magyar hangja”, mint mindig, most is én leszek. A jelenleg Thaiföldön élő szakembert megkérdezzem sok mindenről, ebben az interjúban elsősorban arról, mik azok a készségek, módszerek, amik kellenek egy sikeres üzlet építéséhez. Ahhoz, hogy Te is ott lehess élőben, jelentkezz az alábbi űrlapot kitöltve.

Sikeredért,
Szilárd

Jelentkezz most az alábbi űrlap kitöltésével az MLMSiker Interjúk értesítőire, így mindig elsőként kapsz hírt az interjú időpontjáról.

Email*
Név*
X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!