Vezetői Vasárnap

A legfőbb ok, hogy valaki elhagy egy szervezetet vagy egy munkahelyet, a megfelelő vezetés hiánya. Éppen ezért a network marketing üzletágban, ahol önkéntes alapon dolgozik veled mindenki, szintén kiemelten fontos ez a terület.

A jövedelmed ebben üzletágban is szoros összefüggésben van a szervezeted méretével. Ha nagy jövedelmet akarsz, nagy  szervezetet kell építened, de ezt csak a megfelelő számú és kvalitású  vezetővel tudod elérni. Éppen ezért, érdemes és szükséges vezetőként fejlődni, jobb vezetővé válni, a megfelelő vezetőket kinevelni a csoportodban. 

Ehhez nem ismerek jobb forrást a világon, mint John C. Maxwell vezetőképzése, pedig két évtizede foglalkozom a témával. Jómagam a John Maxwell Team által kiképzett, nemzetközileg akreditált JMT vezetői tréner vagyok, és John C. Maxwell művei alapján, a JMT anyagaiból általában kéthetente tartok ingyenesen Vezetői Vasárnapot, annak érdekében, hogy vezetőként fejlődni tudj. 

Az alábbi naptárban megtalálod az időpontokat, témákat, linket. Javaslom ugyanakkor, hogy jelentkezz az értesítőre, hogy ne maradj le egyik képzésről sem. Ezek a képzések minden esetben élő adások, nem készül felvétel. Várlak szeretettel a képzéseken. 

Vezetői sikeredért, 

Mátrai Szilárd

Vezetői Vasárnap
"A vezetés befolyás. Se több, se kevesebb." John C. Maxwell Adataidat a hatályos európai törvények értelmében a hírlevelet üzemeltető rendszer 
és a hírlevelet szerkesztő vállalkozás is bizalmasan kezeli, 
harmadik személy részére nem adja át. Nem küldünk spam-et.
X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!