Vezetői Vasárnap

A legfőbb ok, hogy valaki elhagy egy szervezetet vagy egy munkahelyet, a megfelelő vezetés hiánya. Éppen ezért a network marketing üzletágban, ahol önkéntes alapon dolgozik veled mindenki, szintén kiemelten fontos ez a terület.

A jövedelmed ebben üzletágban is szoros összefüggésben van a szervezeted méretével. Ha nagy jövedelmet akarsz, nagy  szervezetet kell építened, de ezt csak a megfelelő számú és kvalitású  vezetővel tudod elérni. Éppen ezért, érdemes és szükséges vezetőként fejlődni, jobb vezetővé válni, a megfelelő vezetőket kinevelni a csoportodban.

Ehhez nem ismerek jobb forrást a világon, mint John C. Maxwell vezetőképzése, pedig két évtizede foglalkozom a témával. Ezért lettem John Maxwell Team által kiképzett, nemzetközileg minősített vezetői tréner. John C. Maxwell művei alapján, a JMT jóváhagyott anyagaiból általában minden hónap első vasárnapján  tartok ingyenesen Vezetői Vasárnapot, annak érdekében, hogy vezetőként fejlődni tudj.

Nézd meg most John C. Maxwell rövid ajánlóját azzal kapcsolatban, mit is jelent ez. (A magyar feliratot az alsó sávban a CC-t  megnyomva tudod kiválasztani)

A videó alatti naptárban megtalálod az időpontokat, témákat és a linket.

Javaslom ugyanakkor, hogy jelentkezz az értesítőre a naptár alatt, töltsd ki és küld el az űrlapot, hogy ne maradj le egyik képzésről sem. Ezek a képzések minden esetben élő adások, nem készül felvétel.

Szeretettel várlak a Vezetői Vasárnapokon!

Vezetői sikeredért,

Mátrai Szilárd

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!