Élő interjú Todd Falcone-val

Todd Falcone

Todd Falcone három évtizednyi sikerre tekint vissza szakmánkban és ma a világ egyik legmegbecsültebb network marketing trénere.

Az elmúlt 15 évben, több mint 30 országban beszélt üzletépítőknek, azokról az alapelvekről és stratégiákról amelyek sikert hoztak egy életen át. Lendületes, őszinte, valós stílusát humorral fűszerezi, így közönsége egyszerre nevet és tanul.

A “Fearless Networking” /A rettenthetetlen hálózatépítő/ c. könyv szerzője, amely minden idők egyik legsikeresebb network marketing könyve lett. Todd Falcone létrehozott néhányat a szakma leghatásosabb képzési programjai közül, beleértve a ” Törd fel a siker kódját a Network Marketingben” “A szövegminták kiskátéja” “Bennfentes titkok arról, hogyan szponzorálj hivatásosokat” ” A vezetés fejlődése” és az ” A -csapata” a legrégebb óta működő coaching program a szakmában. Tudj meg többet Todd-ról a https://toddfalcone.com oldalon.

Toddal  2009-ben találkoztam először egy zártkörű több napos network -és online marketing szeminárium a “Buddy Summit”  során  az USA-ban, mely eseménynek egyik meghatározó előadója volt, csakúgy mint Dale Calvert.

Balról a harmadik Todd Falcone, jobbról a harmadik Dale Calvert

Most elfogadta meghívásomat egy interjúra, így 2020. június 18 -án 20 órakor az MLMSiker interjú sorozat vendége volt.

Kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot, ha az interjú felvételét szeretnéd megkapni és szeretnél kapni rendszeresen értesítést az interjúkról.

Aki kérdez és magyarra tolmácsol: Mátrai Szilárd

Várunk szeretettel,

Szilárd


Jelentkezz most az alábbi űrlap kitöltésével az MLMSiker Interjúk értesítőire, így mindig elsőként kapsz hírt az interjú időpontjáról.

Email*
Név*
X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!